söndag 1 januari 2017

#21 Beautiful Nightmare (1/365)

De fyrbenta

Vi tycker det är magnifikt, vackert och det bästa sättet att hälsa det nya året välkommen. Men många har en helt annan uppfattning kring den högljudda ljusshowen på nyårsnattshimlen. Årets första bild, nu kan det bara bli bättre...

#21 Beautiful Nightmare

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så snyggt foto på detta tema. Lycka till med årets fotoutmaning!

Malin sa...

Ha, ha, vi är många med denna tematolkning idag och i morgon kommer min tolkning av "Festen är över". Fina bilder båda två, snygg bokeh på fest-bilden läckert när den är i olika färger. Tack för visit hos mig, på återseende!

Anonym sa...

Så läckert fångat, jag blir imponerad....jag tycker det är svårt att fånga fyrverkerier!

Maria W sa...

Mycket fyrverkerier med olika tolkning. Snyggt!

Janicke sa...

Hej, kul att du är med i år också!
Välfunnen tolkning, mitt i prick. Jag känner mig trögtänkt som inte kom på den, bara tänkte att det var välan ett omöjligt tema ...

Lycka till i år!

Rebecka sa...

Väldigt bra motiv på detta tema! Jag förstod från tidigare kommentar att fler hade gjort liknande tolkning men jag som inte hade gjort samma koppling själv tycker att det är mycket passande. Tycker att det är mer "nightmare" i bilden i och med att den är så gott som i gråskala.

Canon-Ullis sa...

Jag hade samma tema som dig, som förstabild i år, som så många andra, men alla bilder är ju ändå olika. Snyggt fångat och lycka till i år!!
På återseende! :)